vrijdag, april 20, 2018

Krysten Ritter filmt ‘Jessica Jones’

Krysten Ritter was gister in New York om scenes te filmen voor haar serie Jessica Jones. De 35-jarige actrice keert terug in de rol rol van Jessica Jones. Variety maakte vandaag bekend dat Netflix's Marvel crossover serie Defenders, de slechts bekeken Marvel serie is. In de serie komen de helden Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist bij elkaar om samen te strijden en veel Marvel fans waren ontzettend enthousiast over de nieuwe serie.

69th Primetime Emmy Awards 2017: Red Carpet

Gisteravond was een belangrijke avond voor de Amerikaanse televisie. De Emmy Awards werden uitgereikt aan celebrities om hun buitengewone prestaties in de televisie-industrie te belonen. Saturday Night Live was de grote winnaar van de avond, de late night live televisie show accepteerde de meeste awards, maar liefst 9 stuks! Op voet volgde The Handmaid's Tale. De dramaserie mocht 8 awards accepteren. Het was een avond vol prijzen en prachtige outfits. 

Koning Willem-Alexander & Koningin Maxima bij ‘Ode aan de Meester’

Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima waren gisteravond aanwezig bij de première van de voorstelling 'Ode aan de Meester' in Nationale Opera & Ballet in Amsterdam. De voorstelling was ter ere van de 85e verjaardag van choreograaf Hans van Manen. Hans heeft in zijn carrière 125 balletten gecreëerd en hij ontving verschillende nationale en internationale prijzen.

Scott Disick & Sofia Richie winkelen in Beverly Hills

Scott Disick en Sofia Richie brengen veel tijd samen door deze week. De 34-jarige reality tv ster en het 19-jarige model, en dochter van Lionel Richie, werden eerder deze week meerdere malen samen gespot in Calabasas. Eerder dit jaar werden ze samen gezien op een jachtboot in Monaco en tijdens een diner in Malibu. In juni ontkende Sofia geruchten van een relatie. "Dit is de laatste keer dat ik het zeg. Scott en ik zijn gewoon vrienden. Ik ben vrijgezel en focus mij op vrienden, familie en werk," schreef zij op Twitter.

Sylvie Meis in Londen voor fotoshoot

Sylvie Meis was eerder deze week in Londen voor haar nieuwe lingerielijn SYLVIE Flirty Lingerie. Het 39-jarige model was vergezeld door visagiste Xelly Cabau van Kasbergen. Samen kwamen ze uit de studio waar Sylvie een fotoshoot deed voor haar lingeriemerk. De collectie is vanaf 1 oktober beschikbaar bij Amazon Fashion.

Lucy Hale & Elliot Knight winkelen in Vancouver

Lucy Hale en Elliot Knight genoten gister van hun vrije dag. De 28-jarige actrice en de 27-jarige acteur spelen een getrouwd spel in de nieuwe serie Life Sentence, waarin Lucy de rol speelt van een jonge vrouw waarbij terminale kanker is geconstateerd. Maar dan vertellen haar artsen dat ze genezen is. Life Sentence zal te zien zijn vanaf januari 2018. 

Pippa Middleton fietst door Londen

Pippa Middleton werd vandaag fietsend door Londen gespot. De Engelse socialite, en zus van hertogin Kate Middleton, viert vandaag haar 34-jarige verjaardag. Haar eerste verjaardag met echtgenoot James Matthew, waarmee zij 4 maanden geleden in Berkshire trouwde. De bruiloft zou naar verluidt zo'n 1 miljoen euro gekost hebben.

Famke Janssen in Soho

Famke Janssen werd gister gespot in Soho, New York. De 52-jarige actrice was afgelopen weekend te gast bij de conventie Fan eXpo in Toronto, Canada om fans te ontmoeten. Ze deed tevens een panel om vragen van fans te beantwoorden en er was een fotosessie waar fans met haar op de foto konden.

Meest gelezen