Disclaimer

the Famous Spot is een celebrity gossip website waar berichten worden gepubliceerd die geruchten, vermoedens en feiten bevatten. Deze weerspiegelen niet mijn gedachten of mening. Aan de inhoud van theFamousSpot.nl kunnen geen rechten ontleend worden. the Famous Spot is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg zijn door het gebruik van deze website. Tevens is the Famous Spot niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen.

De informatie op deze site is auteursrechtelijk beschermd. Het is dan ook niet toegestaan deze informatie te kopiëren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. the Famous Spot besteedt constante zorg en aandacht aan de samenstelling van deze website. Toch kan het voorkomen dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. De informatie kan ten allen tijde door de auteur aangepast worden.

Advertenties, affiliate links & gesponserde artikelen

Advertenties: Op the Famous Spot worden advertenties onder mijn toezicht geplaatst. Ik doe mijn uiterste best om advertenties te laten plaatsen die bij het concept van the Famous Spot passen. Door middel van cookies worden de advertenties aangepast naar de interesse van de bezoeker.

Affiliate links: In bepaalde berichten link ik naar webwinkels (zoals Bol.com, iTunes en Amazon), waarbij ik commissie ontvang wanneer jij, nadat je op de link geklikt hebt, het product koopt. Dit zijn affiliate links en deze worden altijd naast de link vermeld. Het kost jou verder niets extra, de prijs van het product is hetzelfde.

Gesponsorde berichten: Soms verschijnen er op theFamousSpot.nl gesponsorde berichten in de vorm van een advertorials, review of bericht naar aanleiding van een evenement waarbij ik aanwezig ben geweest. Hier tegenover staat een vergoeding, geschenk of gratis uitnodiging. Advertorials worden voorzien van de advertorial tag en ook wordt in het artikel aangegeven dat het om een gesponsord bericht gaat. Gesponsorde berichten hebben geen invloed op mijn mening. Mijn mening zal altijd eerlijk en persoonlijk zijn.