Zoon Jordin Sparks had navelstreng om zijn nek gewikkeld

Jordin Sparks en haar man, Dana Isaiah, zijn vorige week voor het eerst ouders geworden. De 28-jarige zangeres beviel woensdag van haar zoon DJ.

In een eerste reactie vertelde ze aan People: “Het was wonderbaarlijk mooi. Dana heeft hem met mijn vroedvrouw Simona gepakt en toen hij hem aan mij overhandigde was ik absoluut overweldigd van vreugde.”

Maar de bevalling ging niet helemaal vlekkeloos. Afgelopen zaterdag, tijdens de première van haar nieuwe film Show Dogs, onthulde Jordin dat de navelstreng twee keer om DJ’s nek gewikkeld was. “Ik heb het niet gezien omdat ik de andere kant op keek,” vertelde Jordin. Dana zei dat het er bijna uitzag als een sjaal. Het was om zijn nek en lijf gewikkeld.” Terwijl haar man hun zoon vasthield, handelde de verloskundige heel snel en werd de navelstreng verwijderd. “Hij ademde en toen gaf Dana hem aan mij.”

Ondanks het enge moment, kijkt Jordin terug op een prachtige bevalling. “Het was gewoon dit ongelooflijk wonderbaarlijke, mooie moment waarvan ik niet weet of het ooit gedupliceerd of gerepliceerd zou kunnen worden. Je ziet het het wel in films, hoe emotioneel mensen worden, maar totdat je daadwerkelijk daar zit, is het zoveel groter dan alles wat ik ooit in mijn leven heb gevoeld.”

Jordin en Dana trouwden in juli 2017 in het geheim met elkaar in Hawaï. In november maakte zij haar zwangerschap bekend.

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op