Scooter Braun: “Justin Bieber zat in een diep dal”

Scooter Braun, de manager van Justin Bieber, heeft in een interview met Wall Street Journal Magazine onthult hoe zwaar de periode was toen het erg slecht ging met de 23-jarige zanger.

Het begon allemaal in 2014, na de arrestatie voor het rijden onder de invloed. “Het was erger dan mensen dachten,” vertelt de 36-jarige manager. “Ik faalde elke dag. We leefden in een hel omdat hij in een diep dal zat. Ik heb ongemakken en andere mensen hebben problemen. De mijne voelen belangrijk, maar dat is het niet. Die gaan niet over leven en dood. Alles rondom Justin werd op een gegeven moment echt een probleem.”

Veel mensen zagen geen hoop meer voor Justin, maar Scooter gaf niet op. “Veel grote namen in de industrie, mensen die geïnvesteerd hebben in Justin z’n carriere, zeiden, ‘Het is voorbij. Richt je op iets anders. Het is klaar voor dat kind.’ Ik heb hem iets beloofd toen hij 13 jaar was. Dat ik hem nooit zou opgeven. Ik ben van plan deze belofte te houden.”

“Onze relatie werd erg moeizaam, maar ik leerde dingen die mij een betere man maken.” Scooter ging naar een Al-Anon vereniging (voor familie & vrienden van alcoholisten) zodat hij Justin zo goed mogelijk kon helpen. “Toen de tijd kwam en Justin de middelen nodig had om op de goede weg te komen, wilde ik ervoor zorgen dat ik een rots voor hem was en er voor hem zou zijn.”

Het ging uiteindelijk steeds beter met Justin en hun relatie repareerde ook weer. “Hij is familie. Ik denk dat onze relatie als broers is. Ik denk dat hij het slechtste van zichzelf gezien heeft en om hem uit het dal te zien klimmen is geweldig. Hij is geweldig in wat hij doet, en ik ben trots op de persoon die hij is. Hij heeft mijn leven veranderd en de beste in deze industrie.”

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar
wpDiscuz