Samenwerking Miley Cyrus en Converse

Miley Cyrus heeft in samenwerking met Converse een uniseks collectie uitgebracht. “Een collectie die niet geboden is aan leeftijd of geslacht,” vertelt de 25-jarige zangeres. Dit is ook goed te zien in de campagne foto’s, die geschoten zijn door Ellen Von Unwerth.

De foto’s zijn vol met glitter en plezier, precies zoals we Miley kennen. Ook nodigden zij en Converse een aantal van haar grootste fans uit om in het lookbook te schitteren. “Ik sta open voor waar ik nu in mijn leven ben, en ik wilde dat de collectie een 360 van mijn persoonlijkheid weerspiegeld,” vertelt Miley aan Wonderland Magazine.

“Er is een schoen voor elke persoon en elke stijl. Ik heb met opzet deze collectie zeer inclusief gemaakt, zodat niemand wordt buitengesloten. Iedereen kan zichzelf uiten en een schoen of outfit vinden in de collectie die hen aanspreekt.”

Miley is de samenwerking aangegaan omdat ze altijd een connectie met Converse heeft gehad. “Converse heeft geen grenzen. Het is openhartig. Ik heb me altijd geïdentificeerd met Converse omdat het merk aantrekkelijk is voor zoveel verschillende culturen en momenten van het leven. En ze zijn toegankelijk. Ik had zeker mijn fans in gedachten en in mijn hart toen ik de collectie aan het creëren was. Wat zij leuk vinden aan mij en ik aan hen heb ik verwerkt in het ontwerp.”

De collectie is vanaf vandaag beschikbaar via Converse.com.


Bekijk in de gallerij
Vrouwelijke Celebrities > Buitenlandse Celebrities > A-F > Miley Cyrus > Fotoshoots > Miley Cyrus x Converse

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op