Ryan Phillippe beschuldigd van mishandeling

Acteur Ryan Phillippe wordt door zijn ex-vriendin, Elsie Hewitt, beschuldigd van mishandeling.

Na een incident in juli heeft het 21-jarige model aangifte gedaan en nu eist zij een schadevergoeding van 1 miljoen dollar van de 43-jarige acteur. Elsie beweert dat Ryan verschillende soorten drugs gebruikt, en tijdens het incident op 4 juli onder de invloed was. Het zou begonnen zijn met een ruzie tussen het stel, omdat Elsie met andere mannen aan het praten was. Zij ging vervolgens naar Ryan’s huis om haar spullen te pakken, toen de acteur haar zou hebben aangevallen en van de trap hebben gegooid. Ze zou zijn opgestaan, maar toen werd zij weer gegrepen door Ryan en gooide hij haar weer van de trap. Na het incident is ze naar het ziekenhuis gegaan en heeft ze de politie ingeschakeld. Elsie heeft tevens foto’s gemaakt van haar wonden en blauwe plekken en aan de politie overhandigd.

Een bron, die dichtbij Ryan staat, vertelt echter dat Elsie degene was die Ryan aanviel. Ze zou onder de invloed geweest zijn toen ze verhaal kwam halen, nadat Ryan hun relatie verbrak. Elsie wilde niet vertrekken en raakte gewond terwijl ze het huis uitgezet werd.

Ryan en Elsie hadden van april tot augustus een relatie. Hij was eerder getrouwd met actrice Reese Witherspoon, waarmee hij 2 kinderen heeft. Hij heeft ook een dochter met ex-vriendin Alexis Knapp.

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar
wpDiscuz