Relatie Katy Perry en Orlando Bloom sterker dan ooit

Sinds begin dit jaar gingen de geruchten dat Katy Perry en Orlando weer bij elkaar waren, en vorig week bevestigde de 33-jarige zangeres tijdens een uitzending van American Idol dat ze geen deelnemer zou kunnen daten omdat ze niet vrijgezel is.

Afgelopen zaterdag werd Katy vergezeld door de 41-jarige acteur, haar moeder en haar manager toen zij een bezoek aan de Paus in Vaticaanstad bracht. Hiermee bevestigde zij in een Instagram Story dat zij en Orlando weer samen zijn door hem my darling te noemen. Het stel heeft elkaar weer helemaal gevonden en een bron vertelt dat het stel gelukkiger dan ooit is. “Met Orlando en Katy gaat het geweldig,” vertelt de bron aan People. “Ze hebben een exclusieve relatie en het lijkt serieuzer te zijn deze keer. Ze zijn allebei gelukkig en willen het niet verbergen, maar tegelijkertijd willen ze ook hun privacy behouden.”

Nadat ze de paus hadden ontmoet, verkenden Perry en Bloom de Sixtijnse kapel en het Colosseum.

Het stel heeft sinds januari 2016 een knipperlichtrelatie. In maart 2017 ging het stel uit elkaar. Orlando vertelde aan Elle UK: “We zijn vrienden, het is goed. We zijn allemaal volwassen. Ze is iemand die heel zichtbaar is, maar ik denk niet dat het iemand iets kan schelen wat ik van plan ben. Dat zouden ze ook niet moeten doen. Het is tussen ons. Het is beter om een ​​voorbeeld te stellen voor kinderen en te laten zien dat break-up niet altijd samengaat met haat.”


Bekijk in de gallerij
Vrouwelijke Celebrities > Buitenlandse Celebrities > M-R > Katy Perry > Gespot > Katy Perry & Orlando Bloom in Rome

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op