Rachel Bilson & Hayden Christensen uit elkaar?

Us Weekly meldt dat Rachel Bilson en Hayden Christensen, na 10 jaar, een punt achter hun relatie hebben gezet. De bron vertelt dat Rachel fulltime in Los Angeles is en Hayden in Toronto, Canada zit.

“Ze zijn al een tijdje uit elkaar,” vertelt de bron. “Ze zijn echt, officieel voorbij.”

De 36-jarige actrice en de 36-jarige acteur leerden elkaar in 2007 kennen, tijdens de opnames van hun film Jumper. In december 2008 verloofden zij zich, maar in 2010 gingen zij uit elkaar. Een paar maanden later kwamen ze weer bij elkaar. Het stel kreeg in 2014 een dochter, Briar Rose.

Het stel werd voor het laatst in juni samen gespot, toen Rachel en Briar de set bezochten van Hayden’s nieuwe film Little Italy. In dezelfde maand verkochten zij hun huis in Sherman Oaks voor 3,8 miljoen dollar.

#tbt ❤️ #sothankfulhescanadian 🍁

Een bericht dat is gedeeld door @rachelbilson op

Vorige maand sprak Rachel nog over het idee van toekomstige kinderen. “Er komt misschien nog een kind. Dat is niet uitgesloten.” vertelde ze aan Lapalme Magazine. “Ik heb zoveel plezier van onze dochter. Ik wil gelukkig en tevreden zijn. Alle bullshit in het leven doet er niet toe. Je wilt gelukkig zijn, dat je kind gelukkig is en dat iedereen in je leven gelukkig en gezond is.”

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar
wpDiscuz