Pretty Little Liars spin-off in de maak

Het Amerikaanse netwerk Freeform heeft de pilot aflevering van de serie Pretty Little Liars: The Perfectionists goedgekeurd. De spin-off serie van Pretty Little Liars is in de maak en Sasha Pieterse & Janel Parrish nemen hun rollen als Alison DiLaurentis en Mona Vanderwaal weer aan.

De serie is gebaseerd op het boek The Perfectionists van Sara Shepard, die ook de Pretty Little Liars boeken schreef en zal ook weer door Marlene King vertaald worden naar een tv serie.

Karey Burke, van Freeform, vertelt: “Bij Freeform zijn wij toegewijd aan het leveren van series die over grenzen gaan en een deel worden van de levens van onze kijkers. Pretty Little Liars was een cultureel fenomeen, dus het is geen verassing dat fans meer wilden. We kunnen niet wachten om meer van Marlene King’s rijke en revolutionaire verhalen te vervolgen met een nieuwe power vrouwen uit Beacon Heights, die net zo veel geheimen en leugens hebben als Rosewood.”

Pretty Little Liars: The Perfectionists volgt het leven van de inwoners van Beacon Heights. “Alles lijkt perfect, maar niets in Bacon Heights is wat het lijkt. De stress om perfect te zijn leidt tot de eerste moord in het stadje. Achter elke Perfectionist schuilt een geheim, leugen en gewilde alibi.”

Wanneer de spin-off serie uitgezonden wordt is nog niet bekend. Na 7 seizoenen kwam er dit jaar een eind aan de populaire serie. Eerder werd ook de spin-off serie Ravenswood gemaakt, deze werd echter geen succes en na 1 seizoen geannuleerd.

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar
wpDiscuz