Patrick J. Adams: “Ik leef in een wereld waar ik niets over Meghan kan plaatsen”

Patrick J. Adams en Meghan Markle spelen geliefden in de tv-serie Suits, en ook in het echte leven hebben ze een goede relatie. Maar nu Meghan een relatie heeft met Prins Harry, is er veel verandert. De 36-jarige acteur deelde onlangs een oude foto van hem en Meghan, waarin zij hem een kus gaf op zijn wang, maar verwijderde foto later van zijn Instagram account.

In een interview met Esquire.com vertelt Patrick: “Ik ben er niet goed. Ik denk teveel na over alles wat ik post, de gevolgen en hoe het ontvangen zal worden. Ik plaatste een oude foto van mij en Meghan op de set, die ik had gevonden. Ik ging naar bed en de volgende ochtend dacht ik: ‘Oh ja, ik leef in een wereld waar ik niets over Meghan kan plaatsen’. Er was een aanval van mensen die de foto massaal hadden geretweet, mensen die dachten dat het om een recente foto ging, en ik dacht, ‘Wat is er in Godsnaam aan de hand’?”

Adam had er helemaal genoeg  van en besloot al zijn Social Media accounts te verwijderen. “Ik dacht, ‘Wat doe ik mezelf aan?’ We zijn net broer en zus, het was niet luguber of zoiets. Maar het werd een heel verhaal waar mensen over wilden praten.”

Patrick is getrouwd met Pretty Little Liars actrice Troian Bellisario. In december 2016 gaven zij elkaar het jawoord. In hetzelfde interview heeft Patrick alleen maar lovende woorden over zijn vrouw. “Het is geweldig om een relatie te hebben met iemand die je zo inspireert, ook op een professioneel gebied. Ik kijk elke dag naar de manier waarop zij omgaat met haar werd en het zorgt ervoor dat ik me opnieuw focus en denk, ‘Oh wow, word niet uit, krijg geen wrok, word niet cynisch,’ want zij is geen van deze dingen. Zij is de real deal.”

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar
wpDiscuz