Nelly: “Ik ben compleet onschuldig”

Rapper Nelly werd zaterdag aangehouden op verdenking van verkrachting. Een vrouw beweert door de 42-jarige rapper te zijn verkracht in zijn tourbus.

Een paar uur na de arrestatie werd Nelly echter weer vrijgelaten. Zijn advocaat vertelde aan TMZ: “Nelly is het slachtoffer van valse beschuldigingen. Door ons eigen onderzoek is het overduidelijk dat de aanklacht is ontstaan door wraak en hebzucht.”

Op Twitter liet Nelly weten geschokt te zijn door de beschuldigingen. “Ik ben geschokt dat ik geconfronteerd word met deze valse beschuldigingen. Ik ben compleet onschuldig. Ik heb er vertrouwen in dat als alle feiten bekend zijn, het duidelijk zal worden dat ik het slachtoffer ben van een valse beschuldiging. Ik wil wel mijn excuses aanbieden aan mijn naasten voor de schaamte en de situatie waarin ik mijzelf gebracht heb, waardoor ik het slachtoffer heb kunnen worden van deze valse beschuldiging.” Ook bedankt hij zijn fans voor de steun en laat hij iedereen weten juridische actie te gaan ondernemen.

De aanklacht wordt nog onderzocht door de politie.

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar
wpDiscuz