Miranda Kerr bevallen van een zoon

Miranda Kerr en Evan Spiegel zijn ouders geworden van een zoon. Het 35-jarige model beviel maandag in het Cedars-Sinai Medical Center in Los Angeles en hebben hun zoon de naam Hart gegeven. Hij is vernoemd naar de grootvader van Evan.

“Woorden kunnen niet uitleggen hoe blij we zijn om onze mooie zoon in onze familie te verwelkomen. Met Miranda gaat het goed en Flynn is enthousiast om een grote broer te zijn. Bedankt voor de vriendelijke woorden en wensen tijdens deze zeer speciale tijd,” vertelt het stel aan People.

Hart is het eerste kindje voor de 27-jarige Snapchat oprichter. Miranda is ook al moeder van haar 7-jarige zoon Flynn, die ze kreeg met ex-man Orlando Bloom. Het stel gaf elkaar in mei 2017 het jawoord.

Over haar tweede zwangerschap vertelde Miranda onlangs aan Stellar: “Het is interessant want ik werk net zo veel, maar ik werk anders. Voorheen, toen ik zwanger was van Flynn, deed ik veel fotoshoots en reizen – maar ik had Flynn niet om voor te zorgen. Dus ik had meer tijd om te aan bijvoorbeeld yoga te doen.”

@stellarmag 📸 by @ninomunoz

Een bericht gedeeld door Miranda (@mirandakerr) op

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op