Miley Cyrus neemt excuses terug

In 2008 deed Miley Cyrus een fotoshoot voor Vanity Fair die veel stof op deed waaien. De toenmalige 15-jarige Hannah Montana ster poseerde in een deken die haar voorkant bedekte. Haar rug was echter niet bedekt en het was duidelijk dat Miley topless was in de foto. Er ontstond veel kritiek en een meerderheid vond de foto ontzettend ongepast vanwege haar leeftijd.

Nu, tien jaar later, neemt de 25-jarige zangeres haar excuses terug. “Het spijt me niet. Fuck you,” schrijft ze op Twitter met een foto van een krantenartikel waarin zij haar excuses aanbood.

“Mijn doel in mijn muziek en mijn acteerwerk is altijd om mensen gelukkig te maken. Voor Vanity Fair was ik zo vereerd en opgetogen om met Annie (Leibovitz) te werken, “zei ze in 2008. “Ik nam deel aan een fotosessie die ‘artistiek’ moest zijn en nu ik de foto’s zie en het verhaal lees, schaam ik mij zo.”

Een bron vertelde dat Miley in eerste instantie wel een huidkleurige top aanhad in de fotoshoot, maar gevraagd werd deze uit te doen.

“De foto’s van mij op het internet waren dwaze, ongepaste foto’s. Ik waardeer alle steun van mijn fans en hoop dat ze begrijpen dat ik onderweg fouten ga maken en dat ik niet perfect ben. Het was nooit mijn bedoeling om dit te laten gebeuren en het spijt me echt als ik iemand heb teleurgesteld.”

Tegenwoordig is Miley juist heel trots op haar lichaam en heeft er geen moeite mee om dit met de wereld te laten zien.

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op