MET Gala 2018

Gisteravond was het een belangrijke avond. Het Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala, oftewel het MET Gala werd weer gehouden. Het Costume Institute Gala in het Metropolitan Museum of Art in New York is het grootste evenement op de modecalender. Met het thema, Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination, was iedereen ontzettend benieuwd naar alle looks.

Veel celebrities kwamen samen om geld in te zamelen voor het Met’s Costume Institute en om de grootse opening van de nieuwste tentoonstelling te vieren. De avond begon met een cocktail uurtje, waarbij de gasten op de rode loper liepen en de nieuwe tentoonstelling verkenden. Daarna gingen ze aan tafel voor het diner. De gasten werden daarna getrakteerd op een verrassingsoptreden van Madonna.

De mooiste en vreemdste creaties kwamen voorbij en er waren ook stelletjes die hun debuut maken! Onder andere Shawn Mendes en Hailey Baldwin verschenen samen op de rode loper, maar ook Lili Reinhart en Cole Sprouse maakten hun officiële debuut als stel.

Bekijk alle looks in de gallerij!
Best gekleed? Slechts gekleed? Laat het weten in de comments!


Bekijk in de gallerij
Meerdere Celebrities > MET Gala 2018

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op