Melissa Meeks openhartig over scheiding van ‘knappe crimineel’

Toen Jeremy Meeks in 2014 werd gearresteerd voor wapenbezit, zorgde zijn politiefoto voor veel commotie. De 33-jarige crimineel werd gelabeld als ‘knappe crimineel’ en iedereen wilde weten wie hij was. In 2016 kwam hij vrij en kreeg hij een modellencontract aangeboden.

Zijn leven zou voorgoed veranderen, en ook het leven van zijn vrouw. Helaas niet op een positieve manier. Melissa kwam bedrogen uit toen zij erachter kwam dat Jeremy een affaire had met Chloe Green, de 26-jarige steenrijke dochter van Topshop eigenaar Philip Green.

“Wilde ik dat hij succesvol zou worden? Absoluut! Ik was blij voor hem,” vertelt Melissa in een interview met Inside Edition. “We hebben het wel over mijn man, waar ik heel veel van hield. Ik hou nog steeds van hem.” Jeremy reisde de wereld rond dankzij zijn modellen carrière en Melissa was geschokt toen zij de intieme foto’s van haar man en Chloe zag. “Ik wist niet wat ik ervan moest denken. Ik hoopte dat het niet waar was.”

Thanks for all the love #Blessed

Een bericht gedeeld door JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) op

Ze had het absoluut niet verwacht en kwam er samen met de rest van de wereld achter, terwijl zij thuis op hem aan het wachten was met haar 3 kinderen. “Ik had dit nooit verwacht. Ik was gekwetst en voelde mij verraden.” 9 dagen later vroeg Jeremy de scheiding aan. “Ik geloofde in hem en in ons. Ik dacht echt dat dit een gelukkig einde zou hebben, maar het was geen gelukkig einde voor mij.”

Melissa en Jeremy waren 8 jaar getrouwd en hebben samen 1 kind. Melissa heeft ook nog 2 kinderen uit een vorige relatie.

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar
wpDiscuz