Macklemore wordt weer vader

Macklemore, echte naam Ben Haggerty, en zijn vrouw Tricia verwachten hun 2e kindje! De 34-jarige rapper maakte het nieuws via een video op zijn Instagram bekend.

“Jullie hebben zo’n grote rol in ons leven, dat ik een geheim met jullie wil delen. Tricia is zwanger en vandaag gaan we erachter komen wat het geslacht van onze baby is,” vertelt hij. Terwijl hij de blauw/roze taart snijdt, verschijnt er echter geen roze of blauw aan de binnenkant. In plaats daarvan is de binnenkant wit en haalt hij een briefje tevoorschijn met daarop de aankondiging dat hij een extra optreden geeft in Seattle.

“Tricia is wel echt zwanger hoor,” zegt hij aan het einde van de video.

In mei 2015 werd het stel ouders van hun dochter Sloane Ava Simone Haggerty. Een maand na de geboorte van Sloane gaven zij elkaar het jawoord. Macklemore en Tricia waren 2 jaar verloofd en wilden wachten met trouwen tot het homohuwelijk legaal werd in de Verenigde Staten.

Een jaar voor de geboorte van zijn dochter kreeg Macklemore een terugval en gebruikte hij weer drugs. Na de geboorte van Sloane schreef Macklemore een emotionele post op Facebook over de angst die hij voelde toen zijn vrouw een zwangerschapstest deed van hun 1e kind. “Ik denk terug aan die nacht. Biddend op de vloer om 2 uur ’s nachts terwijl Tricia een zwangerschapstest doet in de badkamer. Ik was bang. Toen Tricia naar buiten kwam wist ik dat ik moest veranderen.”

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar
wpDiscuz