Lady Gaga stelt Europese deel ‘Joanne’ World Tour uit

Lady Gaga heeft besloten om het Europese deel van haar ‘Joanne’ World Tour uit te stellen in verband met gezondheidsproblemen.

“Ik ben altijd eerlijk geweest over mijn fysieke en mentale gezondheidsproblemen,” schrijft de 31-jarige zangeres op Instagram. “Ik heb er jaren over gedaan om het allemaal uit te zoeken. Het is gecompliceerd en moeilijk om uit te leggen, en we proberen nog steeds uit te zoeken wat er precies is. Zodra ik sterker ben, en er klaar voor ben, zal ik mijn verhaal vertellen en er zo sterk tegen vechten. Zodat ik niet alleen de bewustwording kan vergroten, maar ook kan helpen met onderzoeken voor anderen die net zoals ik lijden. Ik gebruik het woord ‘lijden’ niet vanwege medelijden of aandacht, en het stelt me teleur dat ik heb moeten lezen dat mensen denken dat ik dramatisch ben of dit verzin, of het slachtoffer probeer te spelen om een excuus te hebben om te stoppen met de tour.”

Lady Gaga geeft aan dat zij vanwege haar ziekte niet kan optreden. “Ik ben een vechter. Ik gebruik het woord ‘lijden’ vanwege de trauma en chronische pijn die mijn leven hebben veranderd, maar ook omdat het ervoor zorgt dat ik niet mijn normale leven kan leiden. Het houdt me ook weg bij hetgeen waar ik het meest van hou: optreden voor mijn fans. Ik kijk ernaar uit om snel weer te touren, Maar ik moet nu bij mijn artsen blijven zodat ik sterk genoeg ben om de komende 60 jaar op te treden.”

Vorige week werd de zangeres opgenomen in het ziekenhuis en moest hierdoor haar optreden in Brazilië annuleren. Lady Gaga lijdt aan de chronisch pijnsyndroom Fibromyalgie. Een ziekte die voor pijn in spieren en bindweefsel zorgt.

Het concert op 3 oktober in Amsterdam is uitgesteld en zal waarschijnlijk begin 2018 plaatsvinden.

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar
wpDiscuz