Lady Gaga opgenomen in het ziekenhuis

Lady Gaga heeft haar optredens in Rio de Janeiro, Brazilië, moeten annuleren vanwege gezondheidsproblemen. Op Instagram laat de 31-jarige zangeres weten dat ze opgenomen is in het ziekenhuis.

“Brazilië, ik ben er kapot van dat ik mij niet goed genoeg voel om naar Rock in Rio te komen. Ik zou alles voor jullie doen, maar ik moet voor mijn lichaam zorgen nu”, schrijft Lady Gaga. “Ik vraag om jullie genade en begrip, en beloof dat ik snel terug ben en snel voor jullie optreed. Het spijt me zo erg en ik hou zoveel van jullie.”

Er wordt goed voor haar gezorgd in het ziekenhuis, maar ze heeft veel pijn. “Het is niet een simpele pijn in de heup, of vermoeidheid van het touren, maar ik heb ernstige pijn. Maar ik ben in goede handen, met de beste artsen.” Op Twitter schrijft Lady Gaga ook dat de ernstige, fysieke pijn ervoor zorgt dat het onmogelijk is voor haar om op te treden.

Lady Gaga lijdt aan de chronisch pijnsyndroom Fibromyalgie. Een ziekte die voor pijn in spieren en bindweefsel zorgt. In haar nieuwe documentaire, Gaga Five Foot Two, zal zij uitgebreid aandacht besteden aan de ziekte en openhartig over haar ervaring spreken. De documentaire zal vanaf vrijdag 22 september beschikbaar zijn.

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar
wpDiscuz