KJ Apa betrokken bij auto ongeluk

Acteur KJ Apa was vorige week betrokken bij een auto ongeluk. The Hollywood Reporter meldt dat de 20-jarige acteur moe achter het stuur zat, na een werkdag van 16 uur.

De Riverdale acteur werd naar het ziekenhuis gebracht, maar had geen ernstige verwondingen. Zijn auto bleef echter niet ongedeerd. De passagierskant zou helemaal vernield zijn doordat KJ een lantaarnpaal raakte. KJ’s collega, Cole Sprouse, zou met KJ meerijden, maar wijzigde zijn plannen.

Het ongeluk heeft ervoor gezorgd dat de cast en crew betere omstandigheden eisen. Verschillende bronnen melden dat de werktijden regelmatig pas midden in de nacht voorbij zijn en de cast en crew zelf voor hun vervoer van- en naar de set moeten zorgen. Cole Sprouse heeft gevraagd om transport voor alle castleden die tot laat moeten werken.

Warner Bros wilde niet reageren, maar een bron vertelt dat zij inderdaad niet voor transport zorgen en iedereen daar zelf verantwoordelijk is. Wel wordt er vertelt dat de cast en crewleden een taxi kunnen bellen, of in een hotel in de buurt kunnen overnachten, als zij het gevoel hebben dat het onveilig is om zelf te rijden.

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar
wpDiscuz