Kim Kardashian reageert op vreemdgaan Tristan Thompson

Kim Kardashian is de eerst Kardashian die gereageerd heeft op het vreemdgaan van Tristan Thompson, de vriend van haar zus Khloé Kardashian.

“Het is een erg verdrietige situatie,” vertelt de 37-jarige reality tv ster aan Ellen Degeneres. “Arme Khloé. Ik weet niet eens hoe ik deze situatie moet beschrijven. Het is fucked up.”

Slechts dagen voor Khloé’s bevalling op 12 april, kwamen berichten naar buiten dat Tristan met meerdere vrouwen is vreemdgegaan. Inmiddels hebben vijf vrouwen bevestigd dat zij iets met Tristan gehad hebben terwijl hij een relatie met de 33-jarige reality tv ster.

TMZ wist beelden te krijgen waar de 27-jarige basketballer in oktober het erg gezellig had met twee vrouwen. Op dat moment was Khloé drie maanden zwanger van hun dochter True.

Kim benadrukt dat ze niet te negatief wilt zijn in het belang van haar nichtje True. “Ik heb een afspraak met mijn broer (Rob), als er kinderen betrokken zijn om niet te negatief te zijn. Op een dag gaat zij dit zien.” Maar dat het een vervelende situatie is, is duidelijk. “We waren echt aan het hopen en juichen voor Khloé. En dat doen we nog steeds. Ze is zo sterk en ze doet haar best. Het is echt een trieste situatie.”

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op