Khloe Kardashian in verwachting van eerste kind?

Verschillende bronnen melden dat Khloe Kardashian en haar vriend, Tristan Thompson, in verwachting zijn van hun eerste kind.

“Ja, Khloe en Tristan verwachten een kindje,” vertelt een bron aan People. “Ze hadden geen haast om het nieuws te delen met iedereen. Het is pas deze week dat ze het nieuws hebben verteld aan hun naasten.”

Het nieuws komt een paar dagen na de zwangerschapsgeruchten van haar jongste zus, Kylie Jenner. Ook zus Kim Kardashian zou via een draagmoeder haar 3e kind verwachten.

In de laatste aflevering van het 13e seizoen van Keeping Up With The Kardashians sprak de 33-jarige reality tv ster over het starten van een gezin met de 26-jarige basketbalspeler. “Hij wil 5 of 6 kinderen met mij en dat is geweldig. We kunnen gewoon met 1 beginnen en vanaf daar verder groeien. Maar ik ben niet aan de pil, dus dat is best eng. Het is een hele grote stap.”

Khloe en Tristan hebben sinds september 2016 een relatie. Tristan heeft een zoon, Prince Oliver, met ex-vriendin Jordan Craig. Hun zoon werd in december 2016 geboren.

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar
wpDiscuz