Khloé Kardashian en Tristan Thompson samen gespot na bedrog

Khloe Kardashian en Tristan Thompson zijn voor het eerst samen in het openbaar gespot na de geboorte van hun dochter True.

TMZ heeft een video weten te bemachtigen waarin de 33-jarige reality tv ster en de 27-jarige basketbalspeler genieten van een lunch met vrienden.

Een bron vertelde onlangs aan US Weekly dat stel, ondanks Tristan’s bedrog, nog steeds samen is. “Niemand in haar omgeving steunt hem, maar ze is nog steeds verliefd op hem. Iedereen om haar heen probeert haar zoveel mogelijk te steunen, want als iedereen afstand neemt van Tristan, riskeren ze Khloé te verliezen.”

Slechts dagen voor Khloé’s bevalling op 12 april, kwamen berichten en bewijs naar boven dat Tristan met meerdere vrouwen is vreemdgegaan tijdens Khloe’s zwangerschap.

Khloé’s moeder, Kris Jenner, verscheen onlangs bij The Ellen Degeneres Show en sprak met Ellen over de situatie. “Ik ben zo trots op haar. Ik krijg een brok in mijn keel omdat ze zo’n goede moeder is en ik word er emotioneel van. Ze concentreert zich op het moederschap, haar baby. En dat doen haar zussen ook. Ze geniet ervan en probeert het borstvoeding geven onder de knie te krijgen, wat nog lastig is. Ze probeert, ze probeer echt. Ze bekijkt het dag per dag en is gewoon al de beste moeder. De baby is zo schattig, kleine True.”

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op