Khloe Kardashian bevestigt zwangerschap

De geruchten gingen al een tijdje rond, maar eindelijk heeft Khloe Kardashian het bevestigd. De 33-jarige reality tv ster is in verwachting van haar eerste kindje!

Khloe schrijft op haar Instagram pagina: “Mijn grootste droom is uitgekomen! We krijgen een baby!!! Ik heb gewacht en getwijfeld, maar God had al die tijd een plan. Hij wist wat hij deed. Ik moest hem simpelweg vertrouwen en geduldig zijn. Ik kan soms nog steeds niet geloven dat onze liefde een leven heeft gecreëerd.”

Ze bedankt haar vriend, basketballer Tristan Thompson, voor zijn liefde en dat hij haar altijd als een koningin behandeld. Hoe hij er altijd voor zorgt dat zij zich mooi voelt en natuurlijk dat hij van haar een moeder heeft gemaakt.

“Ik weet dat we stil zijn geweest, maar we wilden dit moment, met onze families en vrienden, zo lang mogelijk privé houden om er volledig van te kunnen genieten,” schrijft Khloe.

Wanneer Khloe uitgerekent is, is niet bekend. Haar zus, Kim Kardashian, verwacht haar derde kindje met Kanye West in januari via een draagmoeder. Ook haar jongste zusje, Kylie Jenner, zou in verwachting zijn, dit nieuws is echter nog niet bevestigd.

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar
wpDiscuz