Katy Perry en Taylor Swift leggen ruzie bij

Het lijkt erop dat Katy Perry en Taylor Swift een einde willen maken aan hun ruzie. De 33-jarige zangeres stuurde Taylor een geschenk om de opening van Taylor’s Reputation Tour te vieren.

De 28-jarige zangeres ontving van Katy een olijftak, een symbool van vrede, en deelde een foto van het gekregen geschenk met haar Instagram volgers. Katy schreef op een brief die ze toevoegde: “Hey oude vriendin, ik heb de laatste tijd wat nagedacht over de miscommunicatie en misverstanden tussen ons, en ik wil de lucht klaren.” De rest van het bericht is niet zichtbaar, maar “het spijt mij heel erg,” is de laatste zichtbare zin.

In de Instagram Story video zegt Taylor: “Ik loop mijn kleedkamer net binnen en vond deze olijftak. Dit betekent zoveel voor mij.”

De ruzie tussen de twee zangeressen begon nadat Katy Perry dansers voor haar show gestrikt had die al voor Taylor aan het werk waren. In een Carpool Karaoke aflevering vertelde Katy aan presentator James Corden: “De ruzie gaat om achtergronddansers. Het is zo gek! Er zijn drie achtergronddansers die met haar op tour zijn geweest, toch? Voordat ze op tour met haar gingen vroegen ze mij of het goed was om met haar mee te gaan en hier had ik geen bewaar tegen.” Katy vroeg de dansers wel een clausule in hun contract te laten plaatsen zodat de dansers weer met Katy op tour konden als ze dit wilden. Nadat de dansers dit bespraken met hun management werden zij ontslagen. “Ik probeerde er met haar over te praten, maar ze wilde niet met me praten.”

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op