Javi Marroquin geen behoefte aan ontmoeting baby daddy Kailyn Lowry

Teen Mom 2 ster Javi Marroquin heeft geen behoefte aan een ontmoeting met de vader van Kailyn Lowry’s baby (Chris Lopez). De ex-man van de 25-jarige Teen Mom 2 ster vindt dat Chris geen toegevoegde waarde heeft in het leven van hem of zijn zoon, Lincoln.

Javi vertelt aan RadarOnline.com: “Kail probeerde laatste een ontmoeting te regelen, maar hij doet niets om voor mijn zoon te zorgen, hij voedt hem niet op, dus ik zie geen reden voor een ontmoeting.” Ondanks deze opmerking, sluit hij niet uit dat er ooit een ontmoeting zal plaatsvinden. “Ik heb tegen haar gezegd dat als er veranderingen komen in zijn leven en haar leven dan misschien wel, maar voor nu zie ik het nut er niet van in. Lincoln zal hem ongetwijfeld zien en weet vast wie hij is, maar hij voedt hem verder niet op, dus.”

Javi heeft echter wel een betere relatie met zijn ex-vrouw. “We hebben een unieke relatie, alles is momenteel prima. Ik kan haar altijd bellen om haar uit eten te vragen en visa versa. Er zijn geen problemen.”

Ook heeft Javi een goede relatie met Jo Rivera, de vader van Kailyn’s oudste zoon, Isaac. “Ik woon naast Jo. We zijn buren. Het is heel handig met het ophalen en brengen van de kinderen. Het maakt alles makkelijker. Onze relatie is prima. Hij, Vee en ik hebben de kinderen vrijwel altijd bij elkaar. Het is gek hoeveel er is veranderd.”

In mei 2016 vroeg Kailyn de scheiding aan, terwijl Javi uitgezonden was. In febuari maakte Kailyn bekend dat ze zwanger was van haar 3e kind. Vorige maand werd haar zoon geboren.

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar
wpDiscuz