Hilarie Burton & Jeffrey Dean Morgan in verwachting

Hilarie Burton en Jeffrey Dean Morgan verwachten hun 2e kindje! Hilarie liet gisteravond, op de rode loper van de 69th Annual Primetime Emmy Awards, trots haar baby bump zien.

De 51-jarige Walking Dead acteur en de 35-jarige One Tree Hill actrice zijn sinds 2009 samen. Kort na de scheiding van Hilarie’s eerst huwelijk, met One Tree Hill assistent producer Ian Prange, kregen zij een relatie. Twee weken na het bevestigen van hun relatie werd bekend gemaakt dat ze ook ouders waren geworden van hun zoon Augustus.

Het stel is erg gesteld op hun privéleven en delen daarom ook weinig met de buitenwereld. In januari gaf het stel een interview, op de rode loper van de Golden Globes, en vertelde Hilarie dat ze ontzettend blij is dat Jeffrey een slecht persoon speelt in The Walkin Dead. Aan Entertainment Tonight vertelde ze: “Het zorgt ervoor dat hij thuis de good cop is. Hij doet alle bad cop dingen op het werk en thuis is hij de blije vader.” Jeffrey voegde toe: “Ik ben de hele tijd aardig. En mijn kind vindt mij cool, dus het werkt. De sleutel tot succes in je privéleven is het spelen van een gestoorde persoon op tv.”

Ondanks de geruchten dat het stel in 2014 elkaar het jawoord zou hebben gegeven, vertelde Jeffrey in 2015 dat ze nog niet getrouwd zijn.

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar
wpDiscuz