Geen tweede seizoen voor Life Sentence

Lucy Hale heeft via Twitter bekend gemaakt dat de serie Life Sentence, waar zij de hoofdrol in speelt, geen tweede seizoen krijgt.

De 28-jarige actrice schrijft: “Zojuist het verdrietige nieuws ontvangen dat Life Sentence niet terug komt met een tweede seizoen. Ik was emotioneel gehecht aan dit verhaal en iedereen die erbij betrokken was, dus ik ben een beetje geschokt op dit moment. Maar ik ben blij dat we een mooi verhaal hebben mogen vertellen. Soms klikken dingen niet met het publiek, en werken shows gewoon niet, maar ik ben zo trots op wat we hebben bereikt en voor de ervaring die ik heb gehad. Life Sentence was een show die velen van ons nodig hadden, en ik ben meer dan dankbaar voor degenen die onze show een kans hebben gegeven.”

De serie vertelde het verhaal van Stella, gespeeld door Lucy, die acht jaar lang heeft geleefd alsof ze stervende was. Zij en haar artsen dachten dat dit ook was vanwege haar ziekte (kanker). Maar wanneer Stella ontdekt dat haar kanker genezen is, wordt ze plotseling gedwongen de gevolgen van de beslissingen die ze heeft gemaakt, aan te pakken. Inclusief trouwen met een totale vreemdeling.

Of Lucy nu de rol als Aria Montgomery weer oppakt in de Pretty Little Liars spin-off serie The Perfectionists is natuurlijk de grote vraag. “Ik weet het niet, het hangt er een beetje vanaf of mijn serie (Life Sentence) een tweede seizoen krijgt,” vertelde ze onlangs aan Bustle. “Voor mij is het hoofdstuk Pretty Little Liars voorlopig gesloten, maar ik sta er altijd voor open om het later misschien opnieuw te bekijken.”

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op