Gary Beadle onthult geslacht baby

Gary Beadle en zijn zwangere vriendin, Emma McVey hebben in een interview met OK Magazine het geslacht van hun kindje onthult!

“Het is een jongen,” vertelt de 29-jarige reality tv ster aan het tijdschrift. “Ik kan niet wachten om een klein maatje te hebben.” Gary geeft toe dat hij hoopte op een jongen. “Ik wilde heel graag een jongen, dus ik ben erg blij.” Emma voegt toe: “We hebben het allebei goed geraden. Voor mij maakte het geslacht niet uit, maar Gary wilde heel graag een jongen.”

“Ik heb vrienden die dochters hebben, maar zodra ze make-up op willen en kleine jurkjes willen dragen… Ik zou niet weten wat ik moet doen,” vertelt Gary. “Met een jongen zal hij uiteindelijk een leeftijd bereiken dat hij wilt sporten en ik kan hem gewoon leuk aankleden.”

Vorige maand maakte Gary de zwangerschap van zijn vriendin bekend via Twitter. Hij schreef: “Ik ben zo, zo, zo blij dat ik jullie eindelijk kan vertellen… DAT IK VADER WORD! WE KRIJGEN EEN BABY!”

Het stel is sinds augustus 2016 samen. In mei gingen ze even uit elkaar nadat Gary gespot werd met andere meiden, terwijl hij een relatie had met Emma. Op Twitter schreef zij toen: “Terwijl hij Geordie Shore aan het filmen was, dumpte hij mij via een SMS. Hij schreef dat ik mijn spullen moest inpakken en moest vertrekken uit ONS huis, die ik heb ingericht en voor betaald heb. Zonder een verklaring. Nadat hij mij smeekte om met hem mee te gaan naar Australië en mijn carrière op te geven, kom ik erachter dat hij tijdens onze relatie vreemdgegaan is en continue tegen mij liegt. Gary zal altijd alleen maar om zijn one night stands en zichzelf geven.”

Emma besloot hem toch te vergeven en in juni waren ze weer samen.

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar
wpDiscuz