Ellen Pompeo: “Het einde van Grey’s Anatomy is nabij”

Er lijkt binnenkort een eind te komen aan Grey’s Anatomy. De 48-jarige actrice vertelt aan US Weekly: “Er komt een eind aan. Het is nabij.”

Er zijn nog geen concrete plannen, maar zodra deze er zijn maakt zij samen met schrijfster Shonda Rhimes de beslissing.

Ellen vertelt dat ze graag wat meer tijd zou willen voor haar kinderen Stella (8 jaar), Sienna (4 jaar) en Eli (1 jaar). “Ik wil meer betrokken zijn bij het leven van mijn kinderen naarmate ze ouder worden. Ze hebben me meer nodig, en deze wereld is zo’n gekke plek.” Ook heeft ze al een idee hoe de serie zou moeten eindigen, maar dit houdt ze natuurlijk geheim.

Als er een eind komt aan Grey’s Anatomy, zou Ellen graag wat meer achter de schermen willen werken. “Ik ben dol op produceren. Het is net als het ene probleem na het andere en het oplossen van problemen. Het is net een geweldig experiment in probleemoplossing.” Toch sluit ze niet uit nog te gaan acteren. “Je moet reizen, je moet weg zijn. Je moet ’s nachts werken in de regen. Ik zeg niet dat ik het nooit zal doen. Als er een geweldige kans komt, zal ik het natuurlijk doen.”

Onlangs werd er afscheid genomen van Sarah Drew, die de rol van Dr. April Kepner speelde, en Jessica Capshaw, die de rol van Dr. Arizona Robbins speelde. “Iedereen die we verliezen in de show, elke keer dat we iemand verliezen, is het verschrikkelijk,” zegt Ellen. “We zijn een familie en het is super lastig. Weet je, we zijn echt samen, tijdens geboortes, tijdens sterfgevallen. Elke dag, tijdens ziekte en gezondheid. Dus wanneer deze dingen gebeuren, is er veel opschudding. Je hebt te maken met verdriet en boosheid, en het is veel om mee om te gaan.”

Onlangs verlengde Ellen haar contract met twee jaar. Het vijftiende seizoen wordt naar verwachting begin volgend jaar in Nederland uitgezonden.

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op