Cole Sprouse: “Vanaf het begin van de serie willen mensen mij en Lili samen”

Fans van de tv-serie Riverdale willen niets liever dat Jughead en Betty Cooper, oftewel Bughead, voor altijd bij elkaar blijven. En de gedachte dat de acteurs achter de personages, Cole Sprouse en Lili Reinhart, ook een relatie hebben, maakt het plaatje helemaal compleet!

Geruchten dat de 24-jarige acteur en de 20-jarige actrice een setje vormen gaan al een tijdje rond, en in een cast interview met  Entertainment Weekly, vertelt Cole hoe het zit. “Vanaf het begin van de serie willen mensen dat Lili en ik een samen zijn,” vertelt Cole. “Mensen willen dat Lili en Cami samen zijn en dat KJ en ik samen zijn. Ze willen elke acteur uit de serie met iemand koppelen zodat het echt kan zijn en er over gepraat kan worden. Dus ik denk dat dit soort geruchten met een korreltje zout genomen moet worden.”

Geruchten over hun relatie begonnen eerder dit jaar toen zij aanwezig waren op San Diego Comic-Con. Verschillende ooggetuigen vertelden dat het stel hand in hand liep en af en toe elkaar kusten. Cole en Lili hebben echter nooit gereageerd op vragen over hun relatiestatus. Ook in dit interview wordt niets bevestigd, of ontkent, maar Cole vindt het niet erg dat fans zo gepassioneerd zijn en hem en Lili graag samen zien.

“Maar, het is erg fijn dat mensen op die manier praten over mij en Lili, want dat betekend dat we ons zo goed inleven in onze personages, dat mensen willen dat het echt is. Ik denk dat we, als professionele acteurs, onszelf een klopje op de schouders kunnen geven omdat het een succes is. Het is zo’n succes dat mensen willen dat het ook gebeurt in het echte leven.”

Lili wilde geen commentaar geven.

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar
wpDiscuz