Chrissy Teigen bevallen van tweede kind

Chrissy Teigen en John Legend zijn voor de tweede keer ouders geworden van een zoon. “Iemand is hier!” schreef het 32-jarige model eerder op Twitter met daarnaast een babyflesje en baby emoji.

Chrissy liet vorige week nog weten dat ze helemaal klaar was met het zwanger zijn. De baby lijkt te hebben geluisterd, want eerder dan verwacht kwam hij ter wereld. Ze was in juni uitgerekend.

In november liet het stel weten in verwachting te zijn. Ze kozen om zwanger te worden via IVF en wisten van te voren al dat ze een jongen zouden krijgen. Ze hadden namelijk nog een mannelijk embryo over van hun vorige IVF traject. Ook van hun eerste kind, dochter Luna, kozen zij zelf het geslacht. Chrissy is altijd erg open geweest over de moeilijkheden die zij en John hebben gehad om zwanger te worden. Aan Cosmopolitan vertelde ze: “Ik zou niet zeggen dat wij niet natuurlijk zwanger kunnen worden, maar we vonden dat we hulp nodig hadden omdat het steeds meer een uitdaging werd. We hebben geluk dat we in een tijd leven waarin we op andere manieren zwanger kunnen worden. IVF heeft ons Luna gebracht en hopelijk brengt het ons ook nog meer geweldige kinderen.”

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op