Celebrities reageren op aardbeving Los Angeles

Gisteravond was er een aardbeving met een kracht van 3.6 in Los Angeles en omgeving. Gelukkig was er geen schade en waren er geen gewonden, maar het was wel even schrikken voor de inwoners. Celebrities reageerden massaal op Twitter. Sommigen reageerden bezorgd, anderen hebben er niet eens wat van gemerkt.

Chrissy Teigen schreef: “Het maakte me wakker en ik plaste bijna in mijn broek. De eerste aardbeving na mijn bevalling. Ik plas zeker in mijn broek als er iets groters gebeurd.”

Bella Thorne was erg geschrokken. “Fuck, die aardbeving was sterk. Is iedereen oké???”

Bebe Rexha had nog nooit eerder een aardbeving meegemaakt. “Oké. Mijn allereerste aardbeving. Fucking raar.”

Sarah Hyland heeft er weinig van gemerkt en lag lekker te slapen tijdens de aardbeving. “Hoe heb ik de aardbeving niet gevoelt? Ik had het net over hoe goed ik zou zijn in een wereld na een apocalyps, maar bij nader inzien waarschijnlijk niet…”

Bailee Madison vindt het mooi geweest en hoopt dat de aardbevingen wegblijven. “Oké, hallo aardbeving. We hebben je gevoelt. Je kunt nu in vrede wegblijven.”

Ashley Green schrok wakker van de aardbeving. “Man, ik was zo lekker aan het slapen en ben wakker geschrokken! Iemand anders ook?”

Ook Ashley Tisdale schrok wakker. “Oké, ik ben wakker. Voelde net de aardbeving.”

Josh Gad weet waar zijn prioriteiten liggen. “Ik moet waarschijnlijk meteen naar de kamers van de kinderen rennen om ze in veiligheid te brengen. Maar ik ben Twitter reacties in de gaten aan het houden.”

Wilmer Valderrama geeft een goede tip. “Als je in in de omgeving van Los Angeles bent en je hebt de aardbeving gevoelt, zorg voor een een zaklamp naast je bed, of heb deze bij je in de buurt.

 Josh Peck gebruikte de hashtag voor een belangrijke vraag. “Aardbeving!! Oké, nu ik jullie aandacht heb. Is er iemand ook zo positief verrast door de smaak van 7-11 (supermarkt) pizza?”

 

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar
wpDiscuz