Caitlyn Jenner heeft geen contact met Kim Kardashian

Na het verschijnen van Caitlyn Jenner’s boek, Secrets of My Life, veranderde er veel. Zij wilde haar verhaal graag kwijt in haar boek, maar haar gevoelens werden niet gewaardeerd door de Kardashian zussen. In een interview met Good Morning Britain vertelt de 67-jarige reality tv ster dat zij het erg betreurt dat de relatie zo stroef is.

Caitlyn is erg trots op haar boek, maar de uitspraken over haar ex, Kris Jenner, hebben ervoor gezorgd dat Kim Kardashian geen contact meer heeft met haar. “Ik heb mijn best gedaan om aardig, vriendelijk en open over te komen, maar ook mijn verhaal vertelt en mijn kant van het verhaal. Sinds het boek is verschenen heb ik niet meer met Kris gepraat. Met Kim heb ik al zo’n 6 of 9 maanden niet gepraat.”

“Ik hou van Kim. Ze is een geweldig persoon. Ik heb zoveel respect voor haar. Hoe zij is als moeder, als zakenvrouw. Maar, net als Kris heeft zij haar mening klaar, maar dat is oké.Ik vind dat geweldig aan haar. Het is jammer, want ki was de eerste waarmee ik sprak hierover. Ze was heel eerlijk tegen mij. Het is een groot verlies in mijn leven. Het maakt mij verdrietig. Ik hou van al mijn kinderen. Ik heb ze verzorgd. Ik heb 20, bijna 25 jaar van mijn leven besteed aan deze kinderen.”

Ondanks de breuk met de Kardashian vrouwen, is Caitlyn wel close met haar 2 dochters; Kendall & Kylie Jenner en haar 4 andere kinderen uit haar vorige huwelijken.

“Mijn kinderen, vooral Kendall en Kylie en de Jenner kant, steunen mij en dat is geweldig. Maar, de Kardashian kant, daar praat ik niet vaak mee. En daar moet ik mee leven. Gelukkig heb ik veel kinderen.”

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar
wpDiscuz