Blake Lively schittert op CinemaCon 2018

Blake Lively schitterde op de rode loper van CinemaCon 2018 in Las Vegas. De 30-jarige actrice was daar samen met collega Anna Kendrick om hun nieuwe film A Simple Favor te promoten.

De film volgt mama blogger Stephanie, gespeeld door Anna, die de plotselinge verdwijning van haar vriendin Emily, gespeeld door Blake, onderzoekt.

Blake is één van de weinige celebrities die geen styliste heeft en al haar styling zelf doet. Onlangs vertelde zij aan WWD: “Het is een hoop werk. Ik bedoel, het is niet moeilijk om jezelf elke ochtend aankleden. Als je eenmaal de kleding hebt, kies je gewoon uit wat je moet dragen zoals elk ander mens dat doet. Maar het moeilijke is om alle modeshows bij te houden, screenshots te maken van alle looks die je leuk vindt en iedereen te bellen om de kledingstukken te bestellen. Het helpt dat ik goede relaties heb met veel designers.”

De reden dat Blake ervoor kiest om zelf haar styling te doen? “Waarschijnlijk omdat ik controleproblemen en een groot ego heb,” grapt ze. “Ik hou er gewoon van. Ik hou van design, ik hou van mode en het is een manier om creatief te zijn. In mijn werk moet ik creatief zijn, maar dat duurt een bepaalde periode en er zijn zoveel andere mensen bij betrokken, terwijl dit een begin, een midden en een einde is. Ik mag zelf creatief zijn en er is een einddatum in de nabije toekomst. Het is dezelfde reden waarom ik het haar en de make-up van of het koken voor mijn vrienden graag doe – je moet creatief zijn en het afmaken.”


Bekijk in de gallerij
Vrouwelijke Celebrities > Buitenlandse Celebrities > G-L > Blake Lively > Evenementen > CinemaCon 2018

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op