Audrina Patridge vraagt scheiding aan

Audrina Patridge en Corey Bohan zijn, na een huwelijk van 10 maanden, uit elkaar. US Weekly meldt dat 32-jarige reality tv ster de scheiding heeft aangevraagd.

Een woordvoerder van Audrina bevestigd het nieuws en vertelt: “Audrina’s prioriteit op dit moment is haar dochter. Ze heeft enkel privacy nodig nu.” Tevens meldt TMZ dat Audrina op 18 september een tijdelijk straatverbod heeft aangevraagd. In het document vertelt ze dat Corey ontzettend bezitterig, boos en jaloers was. “Zijn agressieve gedrag escaleerde wanneer ik aandacht had voor mijn werkverplichtingen in plaats van hem. Als ik weg was sms’te hij me obsessief, werkte hij mij op mijn zenuwen en zorgde hij ervoor dat ik mij moeilijk kon concentreren op mijn werk. Zijn intimiderend gedrag is onlangs zo extreem geworden, dat ik een aantal weken geleden bij hem weg ben gegaan. Ik ben bang voor zijn temperament omdat hij scheldwoorden en persoonlijke aanval niet onder controle heeft. Zelfs in het bijzijn van onze jonge dochter. Zijn agressiviteit zorgde er vorige maand voor dat hij gewelddadig werd.”

Audrina is ook bang dat Corey hun dochter, Kirra, meeneemt naar Australië en zij haar niet meer terug zal zien. “Ik ben erg bezorgd dat hij, aangezien hij haar geboorteakte heeft, een paspoort voor haar kan aanvragen en haar meeneemt naar Australië zonder mij in te lichten.”

Ook vertelt ze over een incident waar Audrina en Corey ruzie kregen, en dit compleet uit de hand liep. In het bijzijn van hun dochter. Ze zouden ruzie hebben gemaakt om geruchten dat Corey vreemd ging. Iemand zou aan Audrina vertelt hebben over een affaire tussen Corey en een andere vrouw, maar Audrina wilde niet vertellen wie haar had ingelicht. Hij zou tijdens de ruzie de deur op slot hebben gedaan en haar hebben geduwd, terwijl ze Kirra vast had. “Ik smeekte hem om mij los te laten en Kirra naar iemand toe te brengen. Ik wilde haar niet in deze situatie.”

“Hij greep toen mijn rugtas en handtas en smeet deze op de grond. Hij begon zichzelf te slaan en sloeg een gat in onze slaapkamermuur. Ik was ontzettend bang, begon te schreeuwen en probeerde Kirra’s ogen en oren af te schermen, maar zij begon te schreeuwen en te huilen. Hij liet mij toen los, rende voor mij de trap af en greep een metalen blik. Hij zei dat als ik vertrok, hij het metalen blik, voor onze ogen, tegen z’n hoofd zou slaan. Daarna dreigde hij het midden op straat te doen zodat iedereen zou zien dat het mijn schuld was.”

Het stel had vanaf 2008 een relatie. In juni 2016 werd hun dochter Kirra geboren. In hetzelfde jaar, 5 maanden na de geboorte van Kirra, gaven zij elkaar het jawoord in Hawaï.

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar
wpDiscuz