Audrina Patridge en Ryan Cabrera weer bij elkaar

Acht jaar na hun break-up hebben Audrina Patridge en Ryan Cabrera hun relatie weer een kans gegeven. “Ze zijn absoluut weer samen,” vertelt een bron aan US Weekly.

De 32-jarige The Hills ster en de 35-jarige zanger werden samen gespot op het Stagecoach music festival. Een bron vertelt aan E! News dat het stel er erg gelukkig uitzag. “Niemand stoorde ze en ze leken op elk ander stel dat gewoon van de festiviteiten genoot.” Ook zouden ze volgens een andere bron aanvankelijk geprobeerd hebben om niet te veel aandacht te trekken. “Maar later werden ze comfortabel en aanhankelijk. Hij greep een paar keer haar kont terwijl ze aan het lopen waren.”

Het stel kreeg in 2010 een relatie. Na een aantal maakte Audrina er een eind aan. “Ik heb een lijst gemaakt met voor- en nadelen. Het gaat niet werken,” vertelde zij toen in een aflevering van The Hills aan Stephanie Pratt, Lo Bosworth en Kristin Cavallari.

Audrina ligt momenteel in scheiding met haar ex-man Corey Bohan. Zij waren tien maanden getrouwd en kregen dochter Kirra Max in juni 2016. Ook vroeg ze een contactverbod aan nadat hij haar duwde terwijl ze hun dochter vasthield. Hij zou ook gedreigd hebben zichzelf wat aan te doen als ze hem zou verlaten.

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op