Alex & Sierra uit elkaar

Alex & Sierra hebben bekend gemaakt dat zij uit elkaar zijn. De X-Factor US 2013 winnaars zijn niet langer een stel en zullen ook niet meer verder gaan als muzikaal duo.

De 25-jarige zanger en 26-jarige zangeres schrijven op hun Twitter pagina: “We mogen dan artiesten zijn, maar de volgende woorden zijn de moeilijkste woorden die wij ooit hebben geschreven. Velen hebben onze jarenlange reis gevolgd. Je hebt ons gezien als 2 kinderen die elkaar hebben ontmoet in 2009 op het strand in Florida en je hebt ons een tv programma zien winnen. We hebben albums uitgebracht en zijn gaan touren door het hele land. We hebben een ontzettende magische tijd gehad met elkaar en met jullie. Helaas verandert er veel in 8 jaar. En we hebben het verzwegen voor de buitenwereld, maar onze relatie is een jaar geleden beëindigd. Zoals iedereen weet zijn wij altijd beste vrienden geweest en we hebben geprobeerd om door te gaan met Alex & Sierra. Maar we hebben besloten om onze eigen weg te gaan. Geen enkele band blijft voor altijd bestaan, maar we zullen elke herinnering koesteren.”

Een paar maanden geleden werd al gehint dat het stel niet meer samen zou zijn. Zij vroegen fans om meer aandacht te leggen op Alex & Sierra de band dan Alex & Sierra het stel.

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar
wpDiscuz