Aaron Carter opgenomen in rehabilitatie centrum

Aaron Carter heeft zichzelf laten opnemen in een rehabilitatie centrum. De 29-jarige zanger wilt werken aan zijn gezondheid.

Zijn woordvoerder vertelt aan US Weekly: “Aaron heeft besloten om in een centrum verblijven om zijn gezondheid te verbeteren en te werken aan zijn algehele welzijn. Hij gaat dit privé doen en hij zal al zijn aandacht besteden aan het worden van een beter persoon en performer. Hij is dankbaar voor de steun en liefde van zijn fans en kijkt ernaar uit om sterker dan ooit terug te komen.”

Eerder deze maand was de zanger betrokken bij een auto ongeluk. “Mijn armen doen pijn, mijn benen doen pijn. Al mijn airbags zijn afgegaan en ik heb mijn neus gebroken. Het was nooit mijn bedoeling om in zo’n ernstig ongeluk terecht te komen. Ik heb vaker een auto ongeluk gehad, maar nooit zo erg als dit,” schreef hij op Twitter.

Aaron heeft een moeilijke periode achter de rug. In juli werd hij gearresteerd omdat hij aan het rijden was, terwijl hij onder de invloed was. Hij was ook in het bezit van marihuana. Ook ontving de politie bezorgde oproepen van een beller die zich zorgde maakte over zijn mentale gezondheid. De beller zou bang geweest zijn dat hij zichzelf iets aan zou doen. Ook wist de beller te vertellen dat Aaron een pistool probeerde te kopen.

Aaron’s oudere broer, Nick Carter, liet in juli via Twitter weten dat hij gaf om zijn broer en hem wilde helpen. “Aan mijn broer: ik hou van je, wat er ook gebeurt en als je hulp nodig hebt ben ik er voor je en ben ik bereid om je te helpen. Familie is niet altijd makkelijk, maar we zijn er allemaal voor je”, schreef de 37-jarige Backstreet Boy zanger.

Aaron vond het echter helemaal niet oké dat zijn broer via Twitter een oproep deed. “Als mijn eigen bloed echt om mijn welzijn geeft, waarom belt hij dan niet om te praten? In plaats daarvan kiest hij ervoor om het op een openbaar platform te gooien. Dat is niet cool. Om mij te gebruiken voor zijn eigen PR, en mij nog verder de grond in te trappen.”

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar
wpDiscuz