Aaron Carter betrokken bij auto ongeluk

Aaron Carter was gister betrokken bij een serieus auto ongeluk. “Het leven is zo kostbaar. Ik ben net betrokken geweest in een ernstig ongeluk en mijn BMW M4 is totaal verwoest”, schrijft de 29-jarige zanger op Twitter.

“Mijn armen doen pijn, mijn benen doen pijn. Al mijn airbags zijn afgegaan en ik heb mijn neus gebroken. Het was nooit mijn bedoeling om in zo’n ernstig ongeluk terecht te komen. Ik heb vaker een auto ongeluk gehad, maar nooit zo erg als dit.” Aaron stelt zijn fans gerust door te laten weten dat hij ondanks alles oké is, net zoals de andere auto die betrokken was.

Aaron’s vertegenwoordiger vertelt aan US Weekly: “Aaron was betrokken bij een auto ongeluk in de buurt van zijn huis. Gelukkig is er niemand gewond geraakt. Met Aaron gaat het prima, hij is thuis aan het rusten. Zijn optreden op zaterdag in Memphis en zijn optreden op dinsdag in New York zullen doorgaan. Hij kijkt ernaar uit om zijn fans te zien.”

De afgelopen maanden zijn zwaar geweest voor Aaron. Zo werd hij in juli gearresteerd vanwege rijden onder invloed en in het bezit zijn van marihuana.

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar
wpDiscuz