zaterdag, december 16, 2017

Nelly: “Ik ben compleet onschuldig”

Rapper Nelly werd zaterdag aangehouden op verdenking van verkrachting. Een vrouw beweert door de 42-jarige rapper te zijn verkracht in zijn tourbus. Een paar uur na de arrestatie werd Nelly echter weer vrijgelaten. Zijn advocaat vertelde aan TMZ: "Nelly is het slachtoffer van valse beschuldigingen."

Scooter Braun: “Justin Bieber zat in een diep dal”

Scooter Braun, de manager van Justin Bieber, heeft in een interview met Wall Street Journal Magazine onthult hoe zwaar de periode was toen het erg slecht ging met de 23-jarige zanger. Het begon allemaal in 2014, na de arrestatie voor het rijden onder de invloed. "Het was erger dan mensen dachten," vertelt de 36-jarige manager. "Ik faalde elke dag. We leefden in een hel omdat hij in een diep dal zat."

Julia Louis-Dreyfus heeft borstkanker

Julia Louis-Dreyfus heeft via Twitter bekend gemaakt dat zij borstkanker heeft. "1 op de 8 vrouwen krijgt borstkanker. Vandaag ben ik dat," schrijft de 56-jarige actrice. "Het goede nieuws is dat ik de meest geweldige groep familieleden en vrienden heb die mij steunen en voor mij zorgen, en een fantastische zorgverzekering heb. Het slechte nieuws is dat niet elke vrouw dit geluk heeft. Laten we dus alle kankers bestrijden en van een algemene ziekteverzekering een realiteit maken."

Macklemore wordt weer vader

Macklemore, echte naam Ben Haggerty, en zijn vrouw Tricia verwachten hun 2e kindje! De 34-jarige rapper maakte het nieuws via een video op zijn Instagram bekend. "Jullie hebben zo'n grote rol in ons leven, dat ik een geheim met jullie wil delen. Tricia is zwanger en vandaag gaan we erachter komen wat het geslacht van onze baby is," vertelt hij. Terwijl hij de blauw/roze taart snijdt, verschijnt er echter geen roze of blauw aan de binnenkant.

Hugh Hefner op 91-jarige leeftijd overleden

Playboy oprichter Hugh Hefner is woensdag, op 91-jarige leeftijd, overleden. Hugh stierf een natuurlijke dood in de Playboy Mansion. Hugh's zoon, Cooper Hefner, vertelt in een verklaring: "Mijn vader heeft een uitzonderlijk en indrukwekkend leven geleefd als een media- en cultuur pionier, en een leider achter de meest belangrijkste sociale en culturele bewegingen van onze tijd in het pleiten voor vrijheid van meningsuiting, burgerrechten en seksuele vrijheid. Hij zal ontzettend gemist worden door velen."

Khloe Kardashian in verwachting van eerste kind?

Verschillende bronnen melden dat Khloe Kardashian en haar vriend, Tristan Thompson, in verwachting zijn van hun eerste kind. "Ja, Khloe en Tristan verwachten een kindje," vertelt een bron aan People. "Ze hadden geen haast om het nieuws te delen met iedereen. Het is pas deze week dat ze het nieuws hebben verteld aan hun naasten."

Pretty Little Liars spin-off in de maak

Het Amerikaanse netwerk Freeform heeft de pilot aflevering van de serie Pretty Little Liars: The Perfectionists goedgekeurd. De spin-off serie van Pretty Little Liars is in de maak en Sasha Pieterse & Janel Parrish nemen hun rollen als Alison DiLaurentis en Mona Vanderwaal weer aan. De serie is gebaseerd op het boek The Perfectionists van Sara Shepard, die ook de Pretty Little Liars boeken schreef en zal ook weer door Marlene King vertaald worden naar een tv serie.

Aaron Carter opgenomen in rehabilitatie centrum

Aaron Carter heeft zichzelf laten opnemen in een rehabilitatie centrum. De 29-jarige zanger wilt werken aan zijn gezondheid. Zijn woordvoerder vertelt aan US Weekly: "Aaron heeft besloten om in een centrum verblijven om zijn gezondheid te verbeteren en te werken aan zijn algehele welzijn. Hij gaat dit privé doen en hij zal al zijn aandacht besteden aan het worden van een beter persoon en performer."

Meest gelezen