Temptation Island Deborah: “Tim wilde mij terug”

Deborah Leemans verloor de liefde van haar leven tijdens Temptation Island. De 26-jarige deelneemster zag op beelden hoe haar ex-vriend, Tim, vreemdging met verleidster Cherish. Aan het Belgische tijdschrift Dag Allemaal onthult ze dat Tim na Temptation Island contact met haar zocht en haar terug wilde.

“Kort na ‘Temptation’ stuurde hij me een sms. Hij zei dat hij spijt had en mij terugwilde,” vertelt Deborah. Maar daar wilde Deborah niets van weten. Als het aan haar ligt, is Tim verleden tijd en is ze er klaar voor om verder te gaan met haar leven. “Die jongen is compleet verleden tijd voor mij. Weet je, tijdens de vlucht van Thailand naar huis heb ik grote kuis gehouden in m’n sociale media. Alle foto’s van ons samen heb ik zonder pardon gewist, zodat ik thuis met een schone lei kon herbeginnen. Dat luchtte echt op.”

Deborah en Tim leken als ijzersterk koppel Temptation Island te betreden. Met een verlovingsring op zak, een t-shirt van Deborah en een briefje met “no girls allowed” op zijn deur leek de 31-jarige deelnemer echt 100% voor zijn relatie te gaan en geen aandacht te schenken aan andere vrouwen. Helaas ging het toch mis en viel hij als een blok voor verleidster Cherish. Tim was zelfs al aan het denken aan een toekomst met de 26-jarige verleidster.

Op straat wordt ze nog vaak aangesproken en krijgt ze veel steun van de kijkers. “Mensen spreken mij moed in door te zeggen dat ik beter af ben zónder die Tim. Of hij veel positieve reacties krijgt na z’n gedrag, zou me sterk verbazen.”

Een week geleden liet Tim een bijzondere tatoeage zetten. Timtation Island leest zijn tatoeage met aan de ene kant een diamant en aan de andere kant een kers. Over de tatoeage zegt Deborah: “Timtation Island’ staat nu op z’n arm te lezen. Zag je ook die twee kersen erbij, als verwijzing naar Cherish? Ik snap dat niet, hé. Hoe dom kan je zijn? En hoe respectloos is dat niet naar mij toe? Nog maar eens…”

Foto: Temptation Island

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op