Temptation Island Cherish: “Ja, het was voor mij allemaal een spelletje”

Tim viel compleet als een blok voor Temptation Island verleidster Cherish en wilde na een paar dagen een toekomst beginnen met haar. Zijn vriendin Deborah was hij al helemaal vergeten.

Na het programma zou de 31-jarige deelnemer zijn Cherish echter nooit meer gesproken hebben. Gisteravond zagen ze elkaar dan weer, want ze waren samen te gast bij Gert Late Night.

Op de vraag of het allemaal fake was, antwoord de 26-jarige verleidster: “Ja, het was voor mij allemaal een spelletje.” Pijnlijk om te horen voor Tim, die gekwetst leek te zijn door de uitspraak van Cherish. “Ik heb er wel een beetje spijt van, door wat hij allemaal opgaf. Maar ik heb gekozen om mee te doen aan Temptation, het is en blijft een spel, een uitdaging voor wat je doet met je relatie. Ik dacht niet dat ik te ver ging, ik heb nooit getwijfeld. Toen ik hoorde dat hij zei dat hij mij meer vertrouwde dan zijn eigen moeder, dacht ik wel: oei, dat is too much voor mij.

Toch vindt Cherish het vervelend dat Tim zo negatief wordt neergezet. “Ik vind het wel zielig voor hem dat er zo negatief wordt gesproken op sociale media. Maar daar heb ik het met hem over gehad: Hoe gaat het met je? Kan je dit aan? Want daar maakte ik me zorgen over. Hij is wel een vriend. We hebben wel gelachen samen.”


Afgelopen weekend zagen zij elkaar voor het eerst weer sinds de opnames en hadden ze een goed gesprek. Cherish heeft toen verteld dat het voor haar niets betekende. Tim zijn gevoelens zijn nog steeds hetzelfde. “Ik heb haar zaterdag gezien en ik ga niet zeggen dat alle vlinders direct weer weg zijn.”

Foto: Instagram Tim

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op