Sylvie Meis verbreekt relatie met Sander

Sylvie Meis is weer vrijgezel. De 40-jarige presentatrice heeft volgens het Duitse tijdschrift Gala er een punt achter gezet. Eerder deze maand vierden Sylvie en de 32-jarige Nederlandse dermatoloog Sander Klieverik nog Sylvie’s veertigste verjaardag in Hamburg.

Begin maart werd de identiteit van Sander bekend gemaakt en werden zij voor eerst intiem in het openbaar gespot. “We zijn aan het daten, hebben plezier en leren elkaar kennen,” vertelde ze. “Ik ben net weer aan het daten. Wij vrouwen hebben dezelfde vrijheden als mannen. Waarom zouden we ons beperken, onszelf verbieden om plezier te hebben – alleen maar omdat het nog steeds een soort taboe is in de samenleving?” Het tijdschrift meldt dat Sander op het moment vakantie viert.

In oktober verbraken Sylvie en zakenman Charbel Aouad hun verloving. “Charbel en ik wilden onszelf voldoende tijd en ruimte geven om dingen te verwerken. We waren gebroken, verdrietig en geschrokken. Een verloving is geen huwelijk, maar het is een diepe band die je niet alleen opgeeft. We waren niet stabiel genoeg om onze pijn te delen met de rest van de wereld,” vertelde Sylvie in januari aan Gala. “Ik heb gehuild toen Charbel’s zus zijn spullen kwam ophalen, inclusief de verlovingsring. Charbel en ik zijn oud genoeg om te weten dat onze relatie geen toekomst heeft. Er is geen weg terug. Bovendien ben ik een persoon die in het algemeen niet achterom kijkt. Als ik een beslissing neem, dan met alle gevolgen van dien.”

Foto: Instagram Sylvie

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op