Sanne Hans en Daniël Smit uit elkaar

Sanne Hans, beter bekend als Miss Montreal, en Daniël Smit zijn uit elkaar. De 33-jarige zangeres zou dit tijdens het Bevrijdingsfestival in Zwolle bekend gemaakt hebben.

Tijdens haar optreden zou ze tegen het publiek gezegd hebben dat ze elkaar goed vast moesten pakken. Zelf kon ze dat niet meer omdat ze weer vrijgezel is, onthulde Sanne. In een Facebook reactie, aan een andere Facebook gebruiker, schrijft Sanne: “Oh haha je bedoelt de verkering? Dat is al heeeeel lang uit :))) ik hang t alleen niet aan de grote klok.”

Sanne en Daniël, drummer van de band Handsome Poets, waren zes jaar samen. Ze hebben samen een hond, Lola.

Wat de reden van de breuk is, is niet bekend. Wel gaf Sanne vorig jaar toe dat zij beiden een heel druk leven hebben. Haar nummer, Too Tired, gaat dan ook daarover. “Dit nummer gaat wél over mijn leven. Over hoe Daniel en ik vaak compleet langs elkaar heen leven,” vertelde ze aan NU.nl. “In sommige periodes heb ik het heel erg druk en dat heeft hij ook. En net als ik me erop verheug dat ik drie dagen vrij ben, is hij opeens weg. Toen ik bezig was met mijn theatertournee hield ik echt geen tijd meer over. Dan zeiden we tegen elkaar: ‘Volgende week zondag zijn we vrij. Dus dan gaan we wat leuks doen!’ Maar op de dag zelf waren we zo moe, dat we eigenlijk alles wat we hadden gepland het raam uitgooiden en heerlijk thuis in bed bleven. Maar we kunnen er allebei goed mee omgaan. Ik ben altijd moe, maar nooit te moe om van Daniel te houden.”

Foto: Instagram Sanne

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op