Roxeanne Hazes heeft miskraam gehad

Roxeanne Hazes en haar verloofde, Erik Zwennes, hebben een moeilijke tijd gehad. De 24-jarige zangeres en dochter van de overleden André Hazes, vertelt in een interview met Glamour openhartig dat ze een miskraam heeft gehad.

De stress zou een mogelijke oorzaak zijn geweest van de miskraam. “Stress is niet bevorderlijk weet ik inmiddels. Het is al eens misgegaan bij ons. Dat heeft veel impact gehad,” vertelt ze. Roxeanne blijft positief en weet zeker dat er ooit een kindje zal komen. “Ik heb ook het gevoel: het komt wanneer het komt. We weten dat we het kunnen, we zijn allebei ontzettend vruchtbaar om het zo maar even te zeggen. Het zou voor mij echt een droom zijn om zwanger op het podium te staan. Met een dikke buik nog steeds bad ass zijn, als statement, van: zo kan het ook. Maar ja – je kunt het niet afdwingen.”

Op Instagram reageert Roxeanne op alle lieve berichtjes die zij heeft mogen ontvangen. Ze schrijft: “Erik en ik krijgen ongelofelijk veel lieve berichtjes naar aanleiding van mijn interview in de Glamour, waarin ik tijdens een fijn gesprek met de verslaggeefster vertel dat wij een miskraam hebben gehad. Een verdrietige periode die een paar maandjes geleden plaatsvond en veel impact op ons heeft gehad. We zijn blij dat het verder niets zegt over de toekomst voor een goede zwangerschap. Bedankt voor alle lieve steun, want zelfs nu wij het een plekje hebben kunnen geven, is dat heel fijn en mooi.”

Roxeanne en Erik zijn sinds maart 2016 verloofd en hopen volgend jaar elkaar het ja-woord te kunnen geven.

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar
wpDiscuz