Miss Montreal vertelt over moeilijke periode

Miss Montreal, echte naam Sanne Hans, is druk bezig met de voorbereidingen voor haar volgende tour en haar nieuwe album. De 32-jarige zangeres heeft haar nieuwe album opgenomen in Portugal, een plek die voor haar, bijna 10 jaar geleden, een sombere betekenis had.

Toen Sanne haar 1e album opnam, ging ze door een moeilijke tijd. Op Instagram vertelt ze: “Het leek alsof die pijn de prijs was, die ik betaalde om dit werk te mogen doen…” Haar platenbaas, Tony, vroeg of zij haar album in Portugal wide opnemen. Hij zei: “Even naar de zon en er tussenuit en wij zijn bij je en je mag een vriendin meenemen”. Sanne maakte dankbaar gebruik van dit aanbod en nam haar 1e album op in Portugal. Maar, ze was er toch niet helemaal bij met haar hoofd. “En van dit alles weet ik NIETS meer.. ik was zo veel dingen, die gaande waren, aan het verwerken dat alles is vervaagd uit die tijd”.

Bijna 10 jaar later wilde Sanne opnieuw naar Portugal om haar nieuwe album op te nemen. Om de nare tijd achter zich te laten en Portugal een fijne herinnering kon geven. “Zodat ik eindelijk die nare tijd kon loslaten en een fijne ervaring heb en alles opnieuw kan doen wat ik toen miste… Een trip down memorylane, om alles te verwerken en het eindelijk eens een plek te geven en trots te worden en zijn op die tijd, 10 jaar geleden.”

Het nieuwe album staat vol met persoonlijke nummers en Sanne hoopt dat hierdoor dat de mensen haar beter begrijpen en een extra gevoel krijgen.

Sanne start in oktober met haar tour en dan zal ook haar nieuwe album uitgebracht worden.

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar
wpDiscuz