Mattie Valk openhartig over tweeling situatie

Twee jaar geleden stond de wereld van Mattie Valk op z’n kop toen bleek dat de tweeling, die hij kreeg met zijn ex-vriendin Kirsten, niet van hem bleek te zijn.

In een interview met het tijdschrift &C vertelt de 32-jarige Qmusic-dj, samen met zijn moeder, over deze periode. “Ik voelde me alleen maar vallen en vallen en vallen en ik wist niet hoe ik weer boven moest komen,” zegt Mattie. Toen hij erachter kwam moest hij weg van de situatie. “Ben naar Antwerpen gereden, heb daar drie dagen in mijn eentje in een hotel gezeten. Dat stresslevel dat volledig in het rood zat, ik kreeg het maar niet naar beneden.”

Ook voor zijn moeder was het een heftige periode. “En ik wist het ook niet. Ik heb gehuild.”

Eind maart 2016 beviel Kirsten, te vroeg, van de tweeling Bo en Vesper. Kirsten was pas in juli uitgerekend. In mei 2016 vertelde Mattie in een uitzending van het radioprogramma Mattie en Wietze weten dat hij niet de vader was van de meisjes. In een brief, die hij oplas tijdens de uitzending, schreef hij: “De kwetsbaarheid van twee pasgeboren kinderen brengt me naar plekken van mezelf die ik nog niet kende. Er is in de meeste extreme vormen angst, geluk, verdriet. Maar de afgelopen periode heeft vooral ongeloof de boventoon gevoerd toen bleek dat ik niet de biologische vader ben van de twee vechtertjes.” In de brief maakte hij ook bekend dat hij en Kirsten zonder elkaar verder gingen.

Foto: Instagram Mattie

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op