Marjolein Keuning: “Het was zeker mijn eigen beslissing”

Vandaag werd in Goede Tijden Slechte Tijden bekend gemaakt dat Maxime Sanders, Marjolein Keuning’s personage, de brand in horecagelegenheid niet heeft overleefd. Het nieuws van het vertrek van de 54-jarige actrice was al een aantal dagen bekend, maar de details waren toen nog niet vrijgegeven.

Marjolein vertelt vandaag aan De Telegraaf dat de keuze om te vertrekken geheel haar eigen beslissing was. “Het was zeker mijn eigen beslissing. Ik ben vorig jaar ook vijf maanden uit de serie geweest, op eigen verzoek. Het doen van andere dingen beviel mij goed. Ik heb geproefd aan de vrijheid en dacht: ik hak de knoop door.”

De producent besloot om Maxime te laten overlijden, een keuze waar Marjolein blij mee is. “Daar ben ik wel blij mee achteraf. Het is wel goed nu de navelstreng te hebben doorgeknipt. Zo’n vaste baan als actrice is eigenlijk uniek, en iets waar veel mensen bij gedijen. Ik wil meer avontuurlijk leven en afwisseling hebben. Vorig jaar heb ik naast Goede Tijden ook theater gedaan, en als je dan kinderen hebt is het mega zwaar.”

Haar tv familie, Marly van der Velden, Eric de Vogel en Caroline De Bruijn vonden het ontzettend jammer om haar te zien aan, en ook Marjolein zal haar GTST familie missen. “Ik ga mijn collega’s het meest missen. We hebben zoveel gedeeld al die jaren. Mijn dochter zat toen ik begon bij GTST in groep een, ze gaat nu naar de middelbare school. En Marly heeft een baby gekregen en er komt een tweede aan. Het werkschema ga ik niet missen. Ik vind het heerlijk om nu dingen zelf te bepalen.”

Marjolein is al druk bezig met andere projecten. Zo heeft ze het programma Off Lein bedacht en een pilot opgenomen in Italië en is ze vanaf 2018 te bewonderen in de theatershow “You’re the Top”.

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar
wpDiscuz