Gordin wint kort geding

De rechter heeft Gordon in het gelijk gesteld en oordeelt op basis van duizenden Whatsapp berichten dat er wel degelijk sprake was van een relatie tussen Gordon en Kevin B. De berichten die zij naar elkaar stuurden zijn openbaar gemaakt in het vonnis.

In februari deelde Gordon het nieuws dat er een nieuwe man in zijn leven was, maar Kevin ontkende dit nieuws. Volgens hem zou er enkel sprake zijn van een vriendschappelijke relatie. Kevin eiste dat de foto’s van het stel verwijderd zouden worden van social media en hier gaf Gordon gehoor aan. Maar Kevin beweerde dat Gordon hem bleef stalken en stapte naar de rechter om een contact- en publicatieverbod te regelen. Nadat ze er, op het verzoek van de rechter, samen niet uitkwamen, deed de rechter vandaag uitspraak en stelde Gordon in het gelijk. Kevin B mag niet langer de relatie ontkennen. Als hij dit toch doet, zal hij een boete van 5000 euro moeten betalen. Tevens ziet de rechter het nut van een contactverbod niet in aangezien de mannen al een tijd geen contact hebben gehad en Gordon alle foto’s van zijn social media heeft verwijderd.

Gordon’s eerste reactie was blijdschap: “Ik ben blij dat hiermee de leugens die B. over onze relatie heeft verspreid publiekelijk worden rechtgezet. Het is zo pijnlijk geweest om als leugenaar te worden afgeschilderd, terwijl we een geweldige liefdevolle relatie hebben gehad. Hiermee kan nu een streep gezet worden onder deze treurige bladzij in mijn leven en ik kan ik me weer met volle energie op nieuwe projecten storten, zoals de opening van mijn nieuwe restaurant, The Toast Club in Amsterdam!”

Toch is er niet alleen maar blijdschap. In een bericht op Facebook schrijft Gordon: “Vandaag won de liefde van de leugens. Ik voel me allesbehalve winnaar, m’n privè leven op straat en mijn liefde en vriend kwijt……Op de vraag waarom zal ik nooit antwoord krijgen. Nu een hele dikke streep eronder en blijven geloven in de liefde.”

Foto: Instagram Gordon

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op