Famke Louise weer vrijgezel

Famke Louise en Tim van Teunenbroek, ook bekend als SnapKing, hebben na drie jaar een punt achter hun relatie gezet. De 19-jarige zangeres bevestigt het nieuws zelf via een video op haar Youtube kanaal.

“Wij zijn gewoon uit elkaar gegroeid,” vertelt Famke in haar vlog. “Ik deed eigenlijk altijd mijn ding en hij deed eigenlijk altijd zijn ding. Op een gegeven moment ben je dan gewoon niet meer verliefd op elkaar.” Het werd zelfs zo erg dat Famke zich afvroeg of ze überhaupt nog wel gelukkig was.

De stap om een punt achter de relatie te zetten werd wat makkelijker doordat Famke met leuke projecten bezig is die voor veel afleiding zorgen. Ondanks het einde van de relatie voelt Famke zich goed en zit ze lekker in haar vel. “Ik doe leuke dingen en doe dingen die nooit deed en eigenlijk wel zou moeten doen. Mijn leven op dit moment ziet er gewoon heel erg goed uit.”

Stilzitten doet ze zeker niet. Zo heeft Famke het vloggen weer opgepakt en komt er binnenkort nieuwe muziek. “Ja, mijn agenda staat helemaal vol.”

Foto: Bob Sizoo

Reageer op deze post

Laat als eerste een reactie achter.

avatar
  Subscribe  
Abonneren op